MC2 01SHP Si po punon Zoti sot

From mc2
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page MC2 01PN How is God at Work Today and the translation is 97% complete.


Other languages:
English • ‎hrvatski • ‎polski • ‎română • ‎shqip • ‎srpski (latinica)‎ • ‎čeština • ‎Кыргызча • ‎български • ‎македонски • ‎русский • ‎ქართული

Shkarkojeni këtë faqe si dokument pdf
First-third-green.jpg

Lutje dhe Kujdesje

 • Për çfarë jeni mirënjohës gjatë kësaj jave?


 • Si ia keni kaluar këtë javë? A mund të bëjmë diçka për t’ju ndihmuar?


 • Tregoni kujdes ndaj njëri-tjetrit duke lavdëruar Perëndinë dhe duke u lutur për kërkesat që ndau secili.


Vizioni
Second-third-green.jpg

Veprimtaria #1 Të jesh misionar


  • Çfarë ju pëlqeu më shumë? Përse?


  • Zbatime të mundshme


Veprimtaria #2 Katër Brezat


  • Çfarë ju pëlqeu më shumë? Përse?


  • Zbatime të mundshme


Veprimtaria #3 Shikim i përgjithshëm i MC2

 • Përmbledhje


Përmbledhje

 • Gjoni 17:18-20Third-third-green.jpg

Përgatitja për Mision

 • Video: Partnerë në Dyshe


  • Çfarë ju pëlqeu më shumë? Përse?


 • Zgjidhni dyshe partnerësh dhe caktoni një kohë për t’u takuar gjatë kësaj jave.


Pjesëmarrja në Mision

 • Cila do t’ju tregojë për trajnimin, historia e të panjohurit apo një ide e re për shumëfishimin?


  • “Unë do të _____ më datë _____...”


 • Shkruani ndonjë deklaratë tjetër “Unë do të _____ më datë _____...” dhe tregojani grupit tuaj të vogël.


  • Unë do të _____ më datë _____....


Lutja për Misionin

Dorëzojani Perëndisë qëllimet e gjithsecilit. Kërkojini Atij të na ndihmojë të tregohemi besnikë dhe të na përdorë të nisim një lëvizje për të bërë dishepuj.