MC2 04SHP Njerëzit e përgatitur nga Perëndia: Njeriu i paqes

From mc2
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page MC2 04PN God-prepared people and the translation is 100% complete.


Other languages:
English • ‎hrvatski • ‎polski • ‎română • ‎shqip • ‎srpski (latinica)‎ • ‎čeština • ‎Кыргызча • ‎български • ‎македонски • ‎русский • ‎ქართული

Shkarkojeni këtë faqe si dokument pdf
First-third-green.jpg

Lutje dhe Kujdes

 • Për çfarë jeni mirënjohës gjatë kësaj jave?
 • Kërkesa Lutjeje

Kremtoni Besnikërinë

 • Si ka qenë ecja juaj me Jezusin gjatë kësaj jave?
 • Çfarë ndodhi ndërsa ju i besuat Perëndisë qëllimet tuaja dhe deklaratat “Unë do të _____ më datë _____”?

Vizioni
Second-third-green.jpg

Veprimtaria #1

 • Luka 10:1-24 (video ose lexim)
  • Çfarë ju pëlqeu më shumë? Përse?

Veprimtaria #2

Personi Karakteristikat Veprimet
Gruaja Samaritane
Zakeu
I Demonizuari
Lidia
Jasoni


Një Person Paqeje është:


Third-third-green.jpg

Përgatitja për Mision

 • Nëse ata kanë patur mundësi të ndajnë me dikë Pyetjen e Mrekullueshme gjatë javës që kaloi, kërkoi çdo personi të identifikojë cilët ishin ata që shfaqën karakteristika të Personit të Paqes.
 • Kërkojini çdo personi të tregojë listën e vet në grupin e vogël dhe më pas lutuni të gjithë së bashku për njerëzit që kanë potencialin të jenë Persona të Paqes.
 • Kërkojuni atyre të luten për një Person Paqeje të cilit mund t’i kërkojnë të organizojë një ngjarje ungjillizuese në grup gjatë javëve në vazhdim.

Pjesëmarrja në Mision

 • Zgjidhni 5 persona nga Lista e Rrjetit tuaj, të cilëve do u bëni Pyetjen e Mrekullueshme gjatë kësaj jave.
  • Mos harroni të vazhdoni komunikimin me personat nga java e kaluar për të parë se çfarë ka bërë Perëndia gjatë kësaj kohe në ta.
 • Shkruani deklarata “Unë do të _____ më datë _____” dhe tregojani grupit tuaj të vogël.
 • Caktoni një kohë kur do takoheni me partnerin tuaj.

Lutja për Misionin

Dorëzojani Perëndisë qëllimet e gjithsecilit. Kërkojini Atij të na ndihmojë të tregohemi besnikë dhe të na përdorë të nisim një lëvizje për të bërë dishepuj.

Për Studim të Mëtejshëm

Lexoni Koncepti i Transferueshëm #7 – Si të ndihmosh në përmbushjen e Porosisë së Madhe

Lexoni Personat e Paqes nga Dr. Tom Ulf

Libri në formë elektronike Ungjilli Viral nga Aleks Absalom