MC2 06SHP Ndarja e Ungjillit Personalisht

From mc2
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page MC2 06PN PCS-Sharing the Gospel Personally and the translation is 100% complete.


Other languages:
English • ‎hrvatski • ‎polski • ‎română • ‎shqip • ‎srpski (latinica)‎ • ‎čeština • ‎Кыргызча • ‎български • ‎македонски • ‎русский • ‎ქართული

Shkarkojeni këtë faqe si dokument pdf
First-third-green.jpg

Lutje dhe Kujdes

 • Për çfarë janë mirënjohës gjatë kësaj jave?
 • Kërkesa Lutjeje

Kremtoni Besnikërinë

 • Si ka qenë ecja juaj me Jezusin gjatë kësaj jave?
 • Çfarë ndodhi ndërsa ju i besuat Perëndisë qëllimet tuaja dhe deklaratat “Unë do të _____ më datë _____”?

Vizioni
Second-third-green.jpg

Veprimtaria #1 Mjeti Ungjillizues

 • Çfarë ju pëlqeu më shumë? Përse?

Veprimtaria #2 Demonstrim

 • Çfarë ju pëlqeu më shumë? Përse?

Përmbledhje

Suksesi në ungjillizim është thjesht marrja e iniciativës për të ndarë Krishtin me të tjerët, në fuqinë e Shpirtit të Shenjtë dhe duke ia lënë rezultatet Perëndisë.

Kur Dikush Thotë PO!

1.

2.

3.


Third-third-green.jpg

Përgatitja për Mision

 • Praktikoni ndarjen e Ungjillit me një partner, duke përdorur “Si ta Njohim Perëndinë Personalisht”, “Katër Ligjet Shpirtërore” ose aplikacionin “Mjetet e Perëndisë” në telefonat e tyre.
 • Praktikoni çfarë do të bëni nëse dikush do t’i përgjigjet PO Ungjillit.

Pjesëmarrja në Mision

 • Përditësoni Listën e Rrjetit dhe Identifikoni kush mund të jetë i përshtatshëm si Person Paqeje.
 • Zgjidhni 5 persona nga Lista e Rrjetit tuaj, me të cilët do të bisedoni këtë javë.
  • Ndani Ungjillin me të paktën tre prej tyre.
  • Me dy personat e mbetur vazhdoni të praktikoni një nga mënyrat e mësuara në mësimet e mëparshme.
 • Shkruani deklarata “Unë do të _____ më datë _____” dhe tregojani grupit tuaj të vogël.
 • Caktoni një kohë kur do takoheni me partnerin tuaj në dyshe.

Lutja për Misionin

Dorëzojani Perëndisë qëllimet e gjithsecilit. Kërkojini Atij të na ndihmojë të tregohemi besnikë dhe të na përdorë të nisim një lëvizje për të bërë dishepuj.

Për Studim të Mëtejshëm

Lexoni Koncepti i Transferueshëm #5 - Si t’i Njohësh të Tjerët me Krishtin