12 STHB Hapja e dyerve

From mc2
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Opening Doors and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎polski • ‎română • ‎shqip • ‎srpski (latinica)‎ • ‎čeština • ‎български • ‎русский • ‎ქართული

SHËNIMET E DREJTUESIT: STHB 12 Hapja e dyerve

VIDEO: Veprat e Apostujve 10:24-48

MATERIALET: Zhvillimi i Ngjarjes Ungjillizuese

MATERIALET: Lista e Detajuar e Ngjarjes dhe Teksti

MATERIALET: Shembull Teksti për Ftesën

PDF: Shtëpia si Vend Shërbese