STHB 08 Pyetja e Mrekullueshme dhe Kujdesi

From mc2
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Prayer and Care and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎polski • ‎română • ‎shqip • ‎srpski (latinica)‎ • ‎čeština • ‎български • ‎русский • ‎ქართული

SHËNIMET E DREJTUESIT: STHB 08 Pyetja e Mrekullueshme dhe Kujdesi

VIDEO: Shërimi i Bartimeut (Luka 18:35-43)

MATERIALET: KT 8: Si të duash me besim