Pyetja e Mrekullueshme

From mc2
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page The Amazing Question and the translation is 100% complete.


Other languages:
English • ‎polski • ‎română • ‎shqip • ‎srpski (latinica)‎ • ‎čeština • ‎български

Please watch the Jesus film before and try to use the same or similiar question.

You can see the Jesus film in your language here, the time is 1:10:33


Pyetja e Mrekullueshme

Luka 18:35-43

Çfarë dëshiron të bëj për ty?

Nëse Jezusi do të ishte këtu dhe do t'u pyeste:

Çfarë dëshiron të bëj për ty?

Si do t'i përgjigjeshit?