Translations:7 Stories of Hope/48/sq

From mc2
Jump to navigation Jump to search
  • Lexoni nga Bibla dhe mbylleni.
  • Tregoni historinë nga kujtesa.
  • Ritregoni historinë së bashku.
  • Lexoni historinë së bashku nga BiblA.
  • Diskutojeni historinë së bashku duke përdorur pyetjet: